Toegankelijkheid

Toen we de eerste steen van Het Witte ZandPat legden, hadden we een duidelijk doel voor ogen: een stijlvolle en comfortabele vakantiebestemming bieden aan families en vriendengroepen. We willen dan ook dat het volledige gezelschap optimaal van het verblijf kan genieten, ook voor 1 à max 2 personen die iets minder mobiel zijn of een functionele beperking hebben. Daarom deden we ons best om onze vakantiewoning zo goed mogelijk aan te passen aan hun specifieke noden.

Tweepersoonskamer

Op het gelijkvloers vind je een ruime tweepersoonskamer, speciaal ingericht voor onder andere rolstoelgebruikers. Uiteraard is deze ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een gezin met een baby of peuter of oudere mensen die iets minder goed te been zijn.

Andere voorzieningen

Een deur verder bevindt zich een moderne badkamer voorzien van toiletbeugels, een rolstoeltoegankelijke douche en een aangepaste wastafel met verstelbare spiegel.

Uiteraard zijn deze ruimtes drempelvrij en bereikbaar via brede gangen. Dat geldt trouwens ook voor de vlakbij gelegen keuken, zithoek, eetkamer, ontspanningsruimte en bar.

Tenslotte is je handbike of scootmobiel ook meer dan welkom. Ook zij kunnen in Het Witte ZandPat op een droge en veilige plek overnachten.

Tenslotte is je handbike of scootmobiel ook meer dan welkom. Ook zij kunnen in Het Witte ZandPat op een droge en veilige plek overnachten.

Uitstapjes

Ben je op zoek naar leuke, toegankelijke, uitjes of routes? Wij leggen altijd een aantal up-to-date informatiebrochures voor je klaar. Je vindt daarnaast verschillende tips op onze website.

Aarzel ook niet om ons voor of tijdens je verblijf te contacteren. We geven je graag advies.

Toegankelijk Vlaanderen

Bij het toegankelijk maken van Het Witte ZandPat gingen we ten rade bij Toegankelijk Vlaanderen. Die organisatie beloonde onze inspanningen trouwens met een kwaliteitscertificaat. En daar zijn we uiteraard erg tevreden mee.

Vragen en suggesties

Maar er is altijd ruimte voor verbetering. Laat ons zeker weten hoe we je verblijf nog comfortabeler kunnen maken. Alle tips zijn meer dan welkom!
Neem ook gerust even contact op moest je nog vragen of specifieke wensen hebben.