AANGENAAM!

Wij zijn Pat en Katrien en hebben meer dan een jaar lang erg hard aan ons gedroomde vakantiehuis gewerkt. We voerden alle renovatiewerken aan de voormalige runderhouderij eigenhandig uit. Voor de decoratie kozen we voor een eigenzinnige landelijke stijl. Oog voor detail en een kwalitatieve afwerking staan voor ons steeds centraal. Zo willen we Het Witte ZandPat uitbouwen tot een gedroomd verblijf voor families, vrienden en bedrijven die net dat tikkeltje meer verwachten. We hopen alleszins dat we hierin geslaagd zijn en kijken er naar uit om jullie te verwelkomen in onze vakantiewoning.

EEN WIT ZANDPAD?

In tegenstelling tot wat de naam van onze woning misschien doet vermoeden, is onze oprit netjes beklinkerd en ligt ons pand aan een oerdegelijke weg. Na het lezen van de tekst bovenaan deze pagina moeten we je waarschijnlijk niet meer uitleggen hoe de ‘Pat’ in onze benaming is geslopen. Maar over de rest hebben we wel iets meer te vertellen. Het Witte ZandPat is immers een voormalige runderhouderij waarvan de weides grenzen aan een oude witzandgroeve.

Eigenaar Sibelco werkt trouwens aan de duurzame herbestemming van hun voltooide ontginningsgebieden. Zo creëert het bedrijf ruimte voor natuur, cultuur en recreatie. In de toekomst zal er dus steeds meer te beleven vallen in de buurt van onze vakantiewoning.

Lees er meer over op de website van het project ’t Kristallijn.