Ontspanning

Prinsenpark

Een prachtig domein van 215 hectare met bossen, weilanden en waterpartijen. De ideale omgeving om te wandelen, joggen of dieren te spotten. Kinderen kunnen zich uitleven in het avontuurlijke speelbos.

https://www.provincieantwerpen.be/aanbod/dvt/prinsenpark.html

Escape Room Retie

De beste escape room uit de omgeving voor 2 tot 6 personen. Ze hebben ook een outdoor interactief spel voor jong en oud dat 2 uur duurt. De wandelroute bevat verschillende puzzels en opdrachten. Best wel tijdig op voorhand reserveren.

https://www.escaping.be/

Zilvermeerhaven Port Aventura

Deze prachtige jachthaven ligt aan een binnenmeer en vormt een goede uitvalsbasis voor boottochten. Het is ook een uitstekende vertrekplaats voor wandelaars, joggers en fietsers.

https://zilvermeerhaven.be/

Quartz Experience Center

Heb je interesse in de witzandontginning van onze streek en ben je benieuwd van waar onze naam ‘Het Witte Zandpat’ komt? Breng dan zeker een bezoek aan het Quartz Experience Center in Mol.

http://www.tkristallijn.be/nl/67/missie-visie

Lommelse Sahara

Een grote zandvlakte dat lijkt op een miniatuurwoestijn. Er zijn helderblauwe meren, heidestroken en geurende naald- en loofbossen. Een ideale omgeving voor een mooie wandeling.

https://www.bosland.be/ontdek-bosland/wandelen/sahara/34/

Antiek- en curiosamarkt

Een zondagse antiekmarkt (van 7 tot 12.30u) dat elk weekend veel bezoekers lokt. Een gemoedelijke en gezellige sfeer in het hartje van Turnhout.
https://www.turnhout.be/markten